Γνωρίζεις το ζώδιο του αφεντικού σου;

Γνωρίζεις το ζώδιο του αφεντικού σου;

Μάθε το ζώδιο του για να δεις πως θα συμπεριφερθείς. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα!

 

Δεν τον επέλεξες, εκείνος σε διάλεξε. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνείς καθημερινά και με τον οποίο καλείσαι να προσαρμοστείς. Μπορεί να δουλεύει από χόμπι, να είναι πλούσιος ή και αγωνιστής.

 

ΚΡΙΟΣ
Το αφεντικό Κριός είναι σε μια θέση που του αρμόζει και τον ικανοποιεί. Είναι κινητικός και ακούραστος, βάζει σε εφαρμογή το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τους κάνει όλους να τρέχουν και να μην φτάνουν. Δεν δέχεται αντιρρήσεις, θυμώνει εύκολα και μπορεί να αδικεί τους υπαλλήλους του, όμως γρήγορα επανέρχεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Λέγε πάντα ναι και φρόντισε να δουλεύεις πάντα όταν περνά από μπροστά σου.

Αυτό το διάστημα ο Κριός σώζει καταστάσεις την τελευταία στιγμή. Είναι ένα σημαντικό διάστημα γι’αυτόν καθώς ερευνά τρόπους για να ενισχύσει την εργασία του και φαίνεται να τα καταφέρνει. Ψάχνει τα μέσα εκσυγχρονισμού της επιχείρησής του με σκοπό να αποδίδει περισσότερο. Είναι ο άνθρωπος που δεν κοιτάει το τώρα αλλά το μέλλον. Ψάχνει εγγυήσεις ασφάλειας και αυτό θα εκτιμηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Πηγή: www.yupiii.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Loading...
Some text some message..