Τι δείχνουν για το χαρακτήρα σου τα ερωτικά φετίχ σου

Τι δείχνουν για το χαρακτήρα σου τα ερωτικά φετίχ σου

Για αρχή η απαραίτητη επισήμανση: Το να έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ δε σε χαρακτηρίζει ούτε ανώμαλο ούτε περίεργο. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει την πλήρη συγκατάθεσή τους και πως ό,τι κάνετε είναι στα πλαίσια του νόμιμου (δεν ξέρουμε καν αν στέκει ο χαρακτηρισμός αυτός στο σεξ, αλλά εν πάση περιπτώσει).

 

 

Και τώρα μια διαπίστωση: Όσο κι αν γουστάρεις την/τον παρτενέρ σου για την ομορφιά και το ανάστημά του, κάποια στιγμή τα πράγματα στο σεξ θ' αρχίσουν να γίνονται μονότονα. Οπότε το να προσθέσεις λίγη δράση παραπάνω μόνο καλό θα σας κάνει. Ίσως πάλι να είσαι από εκείνους που με το καλημέρα σας δηλώνεις πως για σένα έρωτας χωρίς μαστίγιο είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη. Ό,τι και να είσαι, αυτό «το πρόστυχο και το έξαλλο», που σε εξιτάρει στο κρεβάτι αντανακλά πράγματα για το ποιος είσαι γενικότερα στη ζωή σου. Έχουμε και λέμε:

 

S&M ή Bondage
Αν το τρίπτυχο δέσιμο- φίμωμα- μαστίγωμα είναι αυτό που σε εκφράζει, γλυκέ μου σαδομαζοχιστή, τότε μάθε πως στην περίπτωση που ο Κυρίαρχος είναι ο ρόλος που απολαμβάνεις πιο πολύ, ξεκάθαρα στη ζωή σου είσαι από εκείνους που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων. Ίσως να είσαι και λίγο πιεστικός με τους ανθρώπους, πάντως σίγουρα συγκεντρωτικός. Λογικά αυτή η τάση για επιβολή συνυπάρχει με μεγάλες δόσεις εγωισμού. Στην περίπτωση όμως που όταν δεν κάνεις σεξ δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο που περιγράφουμε πιο πάνω, τότε το ερωτικό γούστο σου είναι απόνερο της «παντόφλας» που τρως σε άλλους τομείς της ζωής σου και άρα κάπου θες κι εσύ να ξεσπάσεις, εξ' ου και τα BDSM. Αν πάλι δηλώνεις Υποτακτικός (τις τρως), αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από το να έχεις τον έλεγχο των πάντων, αλλά όχι μόνο. Το να είσαι διατεθειμένος να γίνεις «υποχείριο» στις ορέξεις της συντρόφου σου δείχνει άνθρωπο που αισθάνεται εμπιστοσύνη και δεν φοβάται εύκολα. Εύγε, παιδί γενναίο.

 

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Πηγή: www.yupiii.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Loading...
Some text some message..